Innovatív megoldások a Panaweb Stúdiótól

Már nem elegendő a jelenlét! Állítson egyedi informatikai fejlesztéseket a szolgálatába. Így időt és pénzt takaríthat meg! Aktuális hírek

Keresőoptimalizálás Pécsvárad;Pécsváradon


A keresőoptimalizálás terén jó néhány sikeres eredményt értünk el magyar és idegen nyelvű weboldalak vonatkozásában. Kérem tekintse meg alábbi referenciáinkat is a teljesség igénye nélkül.

 • Első lépésként Önnek meg kell fogalmaznia mi a konkrét célja az oldal keresőoptimalizálásának. Milyen célközönséget szeretne megszólítani a weboldalával és milyen eredményekre számít? Előre tudnunk kell, hogy hová szeretnénk eljutni!

 • Ezek után meg kell fogalmaznunk (ha lehet közösen) azokat a kulcsszavakat amelyek leginkább relevánsak a weboldal tartalmára nézve. Ez egy nagyon fontos momentum, hiszen ezek lesznek azok a kulcsszavak melyekre az Ön oldalát meg fogják találni a keresőben.

 • A következő lépésben megvizsgáljuk a fent említett kulcsszavakat és azt, hogy milyen versenyben kell a 'startvonalhoz' állnunk. :) Ekkor már körvonalazódhat a várható eredmény.

 • A szakmai munka csak ezek után következhet. Fontos lehet az optimalizált weboldal alkalmassága a technikai felépítés tekintetében. A fent említett verseny, a domain relevancia, a domain kora és annak korábban elért találati eredményei.

Tehát nagyon sok összetevője lehet a weblap optimalizálás folyamatának. Igen időigényes és mivel minden weboldal egyedi ezért minden oldalt egyedileg kell optimalizálni!


Néhány seo referencia munkánk:

1.


Optimalizált domain: www.purhab-szigeteles.hu www.purhabszigeteles.eu
Itt ellenőrizheti: (link)

A fenti képen a purhab szigetelés kulcsszó mellé településnév párosítással optimalizáltunk. A találati eredmények között az első és a második helyezést is az általunk optimalizált weboldal foglalja el.

2.


Optimalizált domain: www.panamera.hu
Itt ellenőrizheti: (link)

Ebben az esetben szintén településnév mellé optimalizáltuk a szolgáltatást hiszen a cég országos tevékenységet folytat. A találati eredmények között az első helyezést az általunk optimalizált weboldal foglalja el.

A fenti két esetben mindhárom cég országos tevékenységet folytat,
ezért minden hazai településnévre a
TOP5-ben
de legtöbbször első találatként jelennek meg!


3.


Optimalizált domain: www.palateto-szigeteles.hu
Itt ellenőrizheti: (link)

A fenti kép magáért beszél. A weboldal teljes mértékben releváns mind a domain név és a tartalom esetében is a kulcsszóra. A találati eredmények között az első helyezést foglalja el.

4. Németországi keresőoptimalizálás:


Optimalizált domain: www.purschaum-isolierung.de
Itt ellenőrizheti: (link)
Ebben az esetben szintén német és osztrák nagyvárosok nevével optimalizáltuk a szolgáltatást hiszen a cég országos tevékenységet folytat Németország és Ausztria területén. A weboldal teljes mértékben releváns mind a domain név és a tartalom esetében is a kulcsszóra. A találati eredmények között az első helyezést foglalja el.

Keresőoptimalizálás árak Pécsvárad;Pécsváradon

Amint azt már korábban is írtam, minden weboldal más fajta keresőoptimalizálást igényel, ezért sajnos nem lehet egyfajta árat meghatározni. Máshogyan kell SEO-zni egy webáruházat a termékeire mint például egy szolgáltatást. Ezért maga a weblap optimalizálás néhány napos munkától akár egy több hónapos intenzív fejlesztési ideig is eltarthat.

Innovatív megoldások a Panaweb Stúdiótól

Már nem elegendő a jelenlét! Állítson egyedi informatikai fejlesztéseket a szolgálatába. Így időt és pénzt takaríthat meg! Aktuális hírek

Referencia munkáink  
TOP