Keresőoptimalizálás Battonya

Ma már nem elegendő a jelenlét!
Az Ön weboldalának is az esők között kell lennie!

Keresőoptimalizálás Battonya


Bemutatkozás

Cégünk családi vállalkozásként, 2000 februárjában kezdte működését. Az azóta eltelt közel 20 évben számos sikeres fejlesztést tudhatunk magunk mögött. Bár jó néhány weboldalt és webáruházat készítettünk az elmúlt időszakban, fő tevékenységünk az internet alapú, egyedi alkalmazás fejlesztés és a keresőoptimalizálás.

Igyekszünk ügyfeleink megelégedésére nem csak a technikai feladatok megoldására koncentrálni, hiszen nem mindig elegendő a jó ötlet. A gyakorlati megvalósítások során gyakran szakmai tanácsadással segítünk a még hatékonyabb SEO eredmények elérésében.

A keresőoptimalizálás menete

 • Első lépésként Önnek meg kell fogalmaznia mi a konkrét célja az oldal keresőoptimalizálásának. Milyen célközönséget szeretne megszólítani a weboldalával és milyen eredményekre számít? Előre tudnunk kell, hogy hová szeretnénk eljutni!

 • Ezek után meg kell fogalmaznunk (ha lehet közösen) azokat a kulcsszavakat amelyek leginkább relevánsak a weboldal tartalmára nézve. Ez egy nagyon fontos momentum, hiszen ezek lesznek azok a kulcsszavak melyekre az Ön oldalát meg fogják találni a keresőben.

 • A következő lépésben megvizsgáljuk a fent említett kulcsszavakat és azt, hogy milyen versenyben kell a 'startvonalhoz' állnunk. :) Ekkor már körvonalazódhat a várható eredmény.

 • A szakmai munka csak ezek után következhet. Fontos lehet az optimalizált weboldal alkalmassága a technikai felépítés tekintetében. A fent említett verseny, a domain relevancia, a domain kora és annak korábban elért találati eredményei.

Tehát nagyon sok összetevője lehet a weblap optimalizálás folyamatának. Igen időigényes és mivel minden weboldal egyedi ezért minden oldalt egyedileg kell optimalizálni!


Néhány referencia munkánk a teljesség igénye nélkül.

1.


Optimalizált domain: www.purhab-szigeteles.hu www.purhabszigeteles.eu
Itt ellenőrizheti: (link)

A fenti képen a purhab szigetelés kulcsszó mellé településnév párosítással optimalizáltunk. A találati eredmények között az első és a második helyezést is az általunk optimalizált weboldal foglalja el.

2.


Optimalizált domain: www.panamera.hu
Itt ellenőrizheti: (link)

Ebben az esetben szintén településnév mellé optimalizáltuk a szolgáltatást hiszen a cég országos tevékenységet folytat. A találati eredmények között az első helyezést az általunk optimalizált weboldal foglalja el.

A fenti két esetben mindhárom cég országos tevékenységet folytat,
ezért minden hazai településnévre a
TOP5-ben
de legtöbbször első találatként jelennek meg!


3.


Optimalizált domain: www.palateto-szigeteles.hu
Itt ellenőrizheti: (link)

A fenti kép magáért beszél. A weboldal teljes mértékben releváns mind a domain név és a tartalom esetében is a kulcsszóra. A találati eredmények között az első helyezést foglalja el.

4. Németországi keresőoptimalizálás:


Optimalizált domain: www.purschaum-isolierung.de
Itt ellenőrizheti: (link)
Ebben az esetben szintén német és osztrák nagyvárosok nevével optimalizáltuk a szolgáltatást hiszen a cég országos tevékenységet folytat Németország és Ausztria területén. A weboldal teljes mértékben releváns mind a domain név és a tartalom esetében is a kulcsszóra. A találati eredmények között az első helyezést foglalja el.

Keresőoptimalizálás árak

Amint azt már korábban is írtam, minden weboldal más fajta keresőoptimalizálást igényel, ezért sajnos nem lehet egyfajta árat meghatározni. Máshogyan kell SEO-zni egy webáruházat a termékeire mint például egy szolgáltatást. Ezért maga a weblap optimalizálás néhány napos munkától akár egy több hónapos intenzív fejlesztési ideig is eltarthat.Referencia munkáink  
TOP